MB Sunu

Ders sunuları, etkinlikleri, konu özetleri, pano materyalleri...

Sosyal Medya Hesaplarımız



1. Sınıf 2. Dönem Başarısız Öğrenciler İçin Yaratıcı ve Özgün Karne Görüşleri

Önizleme

1. Sınıf 2. Dönem Başarısız Öğrenciler İçin Yaratıcı ve Özgün Karne Görüşleri

Detay

Boyut 0.31 MB
Ekleme Tarihi 19.05.2023
Görüntülenme 859

Açıklama

Sınıf : 1

Dönem : 2

Öğrenci Durumu : Başarısı Düşük


Sevgili öğrencim, sana olan inancım tam. Sınıfta daha sorumlu bir tutum sergilemen gerektiğini düşünüyorum. Matematikteki problemleri çözerken daha dikkatli olmanı öneriyorum. Tatilde, arkadaşlarınla oynarken veya ailenle vakit geçirirken matematiksel problemler çözmeye çalış. Seninle gurur duyuyorum, tatilde kendine iyi bak.

Merhaba, seninle bu yıl çok şey öğrendik ve büyüdük. Ancak, sınıf arkadaşlarınla etkileşimlerinde daha uygun bir davranış sergilemen gerekiyor. Türkçe dersinde, yazılı ve sözlü dil kullanımında bazı zorluklar yaşadığını gördüm. Tatilde güzel kitaplar seç ve okuma yap. Bu, dil becerilerini geliştirmene yardımcı olacak. Seni özleyeceğim.

Sevgili öğrencim, bu yıl çok çalıştın ve bu yüzden seninle gurur duyuyorum. Ancak, dersler sırasında verilen yönergeleri daha dikkatli dinlemen gerekiyor. Özellikle Hayat Bilgisi dersinde, yönergeleri takip etmede zorlandığını fark ettim. Tatilde çevreni keşfederken, gözlem yapmayı ve not almayı deneyebilirsin. Bu, dikkatini artıracaktır. İyi tatiller

Merhaba, seninle birlikte bu yıl çok şey öğrendik. Ancak, dersler sırasında daha dikkatli olman gerekiyor. Matematik problemlerini çözerken, bazen talimatları takip etmekte zorlandığını fark ettim. Tatilde, oyun oynarken veya aktiviteler yaparken matematiksel problemler çözmeyi deneyin. Bu, matematik becerilerini güçlendirecek. İyi tatiller.

Sevgili öğrencim, bir dönem daha bitiyor ve seninle gurur duyuyorum. Türkçe'de yazma ve okuma becerilerini geliştirmek için tatilde bir kitap okumayı dene, yeni kelimeler keşfet. Matematikte, oyunlarla ve günlük etkinliklerle pratik yap, paraları saymayı öğren. Hayat Bilgisi'nde ise doğada vakit geçir, çevreni keşfet, öğrendiklerini kullan. Tatilin zevkli ve öğretici geçsin. Kendine güven, hata yapmaktan korkma, denemeye devam et. Daha güçlü döneceğine inanıyorum. Hep yanındayım.

Sevgili öğrencim, dönem sonunda ne kadar çok şey öğrendiğini görmek beni gururlandırıyor. Tatilde Türkçe'de okuma ve yazma becerilerini geliştirebilirsin. Hikayeler oku ve hikayeyi kendi kelimelerinle yazmayı dene. Matematikte, basit işlemler yaparak pratik kazan. Hayat Bilgisi'nde çevrendeki dünyayı keşfet. Kendine güven ve asla pes etme. Yeni döneme daha güçlü döneceğine inanıyorum.

Sevgili öğrencim, bu dönemde ne kadar çok şey öğrendiğini görmek beni mutlu ediyor. Türkçe'de okuma ve yazma yeteneğini geliştirmek için tatilde bol bol oku ve yaz. Matematikte, oyunlarla sayıları ve işlemleri tekrar et. Hayat Bilgisi'nde, doğada geçirdiğin zamanı öğrendiklerini uygulamak için kullan. Kendine inan, hata yapmaktan korkma ve her zaman öğrenmeye devam et. Yeni dönemde daha da başarılı olacağına inanıyorum.

Sevgili öğrencim, seninle gurur duyuyorum. Bu yıl çok çalıştın ve kendini geliştirdin. Türkçe, Matematik ve Hayat Bilgisi derslerinde ilerleme gösterdin. Ama daha yapman gerekenler var. Tatilde kitap oku, oyun oyna, doğayı keşfet. Kendine güven ve meraklı ol. Öğrenmeye devam et ve yeni şeyler dene. Sen başarabilirsin! Seni çok seviyorum ve yanındayım. Tatilini iyi geçir ve dinlen. Yeni dönemde görüşmek dileğiyle.

Sevgili öğrencim, sen çok değerli ve özel birisin. Bu yıl çok emek verdin ve kendini geliştirdin. Türkçe dersinde okuduğun kitapları anlattın ve güzel yazılar yazdın. Matematik dersinde sayılarla arkadaş oldun ve işlemleri çözdün. Hayat Bilgisi dersinde de çevrene duyarlı ve sorumlu davrandın. Fakat daha yapman gereken çok şey var. Tatilde bol bol kitap oku, zeka oyunları oyna, doğada vakit geçir. Kendine inan ve öğrenmeye açık ol. Sen başarabilirsin! Seni çok seviyorum ve destekliyorum.

Sevgili öğrencim, sen çok akıllı ve yetenekli birisin. Bu yıl çok çabaladın ve kendini geliştirdin. Türkçe dersinde okuduğun kitapları paylaştın ve güzel cümleler kurmayı öğrendin. Matematik dersinde sayıları tanıdın ve işlemleri yapabildin.. Ama daha yapabileceğin çok şey var. Tatilde kitap oku, eğlenceli oyunlar oyna, doğayla ilgilen. Kendine güven ve meraklı ol. Öğrenmeye devam et ve yeni şeyler denemeye hazır ol. Seni seviyorum, iyi tatiller.

Sevgili öğrencim, bu yıl harikaydın. Türkçe'de okuduğun kitaplarla ve kurduğun cümlelerle beni şaşırttın. Matematik dersinde sayıları ve işlemleri hızla öğrendin. Hayat Bilgisi'nde çevreni tanıdın ve sorumluluklarını yerine getirdin. Fakat daha fazlasını yapabilirsin. Tatil süresince bol bol kitap oku, matematik oyunları oyna ve doğayla ilgilen. Kendine inan ve meraklı ol. Yeni dönemde daha çok şey öğreneceğine inanıyorum. Seni seviyorum, iyi tatiller.

Sevgili öğrencim, elindeki yetenekleri nasıl kullandığını görmek ne güzel. Türkçe'de kitapların sana nasıl kapılar açtığını, Matematik'te ise sayıların aslında birer arkadaş olduğunu öğrendin. Hayat Bilgisi'nde çevrendeki dünyayı daha yakından tanıdın. Tatilde, yeni kitaplar keşfet, bol bol oku. Her zaman soru sormaktan ve öğrenmekten çekinme. 2.sınıfa heyecanla başlamak dileğiyle. Seni seviyorum, iyi tatiller.

Sevgili öğrencim, bu yıl bazı derslerde zorlandığını biliyorum. Ancak unutma, zorluklar yeni başlangıçlardır. Tatilde bol bol kitap oku, bu okuma ve yazma becerilerini geliştirecek. Eğlenceli oyunlar oyna, bu matematiksel düşünme yeteneğini artıracak. Doğada vakit geçir, bu da çevreni daha iyi anlamanı sağlayacak. Kendine güven, meraklı ol ve her zaman yeni şeyler öğrenmeye açık ol. Cesaretin ve çabanla gurur duyuyorum. Seni çok seviyorum, keyifli bir tatil diliyorum.

Sevgili öğrencim, bu yıl Türkçe dersinde okuma ve yazma konusunda zorlandığını biliyorum. Ancak unutma, her hikaye bir başlangıçtır. Tatilde bol bol kitap oku, bu senin hikayelerini daha iyi anlamanı sağlayacak. Matematikte sayılarla zorlandığın doğru, ancak oyunlarla bu yeteneğini geliştirebilirsin. Hayat Bilgisi dersinde çevreni anlamakta zorlandın, doğada vakit geçirerek bu konuda ilerleyebilirsin. Kendine güven, meraklı ol. Seninle gurur duyuyorum. İyi tatiller.

Dinle / İzle / İndir

İlgili Konular